Over ons

MatrasCleaners Kamperveen!

MatrasCleaners Kamperveen! De naam zegt het al, wij maken matrassen schoon! Opgericht door twee broers die zijn opgegroeid in een liefdevol gezin. Wij geven mensen, die hygiëne belangrijk vinden, een gezonde en schone nachtrust door vervuilde matrassen antibacterieel & -allergeen te reinigen!

Los van elkaar kwamen wij erachter dat we een matrasreinigingsservice wilden beginnen. Jeydea (spreek je uit als Djee-Die, overigens de jongste telg) kwam er op een gegeven moment als eerst mee, tenminste dat dacht hij. Maar het bleek dat Gianni (de oudste van gebroeders Kamperveen) dit plan al véél eerder aan zijn kleine broertje heeft voorgelegd. Het kon zomaar zijn dat de jongste toen niet heeft geluisterd zijn oudere broer, zoals wel vaker.. Of was het nou dat de oudste het niet duidelijk kenbaar heeft gemaakt toentertijd? In ieder geval zijn wij beide volledig overtuigd van ons eigen gelijk. De waarheid zal dan ook voor altijd in het midden liggen… 😁

Uiteindelijk hebben wij besloten dat we dit graag samen wilden doen.

Bij ons is hygiëne één van onze kernwaarden en willen dan graag alles schoon en fris. Van huis uit hebben wij dit dan ook meegekregen. Gianni hoestte veel en bleek volgens de huisarts een huisstofmijtallergie te hebben. Daarnaast hadden ze beide last van eczeem. Op zoek naar oplossingen werd het idee geopperd om te beginnen met een grondige schoonmaak van de slaapkamer. Ieder normaal mens brengt daar de meeste uren van de dag door.

matras reinigen kamperveen

Maar een matras om de zoveel tijd te vervangen, vonden wij niet praktisch voor onze portemonnee + de logistieke moeite zagen wij absoluut niet zitten.

Wij zijn dan ook graag efficiënt met onze energie. Om de tijd en moeite te steken voor telkens een nieuw matras hadden wij allebei geen zin in.

Opeens bedachten wij ons: Waarom maken mensen eigenlijk ook nooit hun matras schoon?! Een grote voor- of najaar schoonmaak doen we wel, maar de plek waar wij en onze dierbaren hun meeste tijd doorbrengen laten we vuil en onhygiënisch worden.

Zo hebben wij wat onderzoek gedaan en kwamen wij erachter dat er inderdaad ongekend véél vuil zit in een matras. Vaak kan dit ook de oorzaak zijn voor vele allergische aandoeningen zoals hooikoorts, astma en eczeem (iets waar wij allebei als kind last van hadden).

Wij weten hoe het is om onfrisse nachten en vermoeiende ochtenden te beleven. Niet wetende wat je nog meer eraan kon doen als je van alles hebt geprobeerd.

Voor dit probleem moesten we toch een oplossing voor vinden en  hierin hadden wij een unieke methode gevonden.  Dit kunnen wij ook nog eens doen op een biologisch en natuurlijk manier, ideaal concept! Hierbij is het dan onze missie om iedereen een schone en gezonde nachtrust te laten ervaren!

Over Gianni

Wat Jeydea zegt over Gianni

“Gianni is mijn grote broer en deed vaak wat alle grote broers deden: Hun kleine broertje pesten. Dus als ik vroeger won met een voetbalspelletje op de Playstation, kreeg ik dat wel te voelen, fysiek gezien… Aan de andere kant; Als ik thuis iets kapot had gemaakt, kreeg hij vaak de schuld van onze ouders. Dat vond ik zeker dikke prima! 

Als in ieder ander broederschap hebben wij alleen maar love naar elkaar toe. Ook zie ik een persoon dat altijd keihard heeft gewerkt en sterk karakter toont in iedere vervelende situatie. Hierdoor keek ik dan ook altijd tegen hem op! Daarnaast staat hij altijd voor iedereen klaar (vooral voor zijn kleine broertje) en is hij een geweldige vader voor mijn kleine neefje Jovi! 

Gianni is iemand die graag op voorgrond treed en blinkt daar ook in uit. David Beckham, Gianluigli Buffon en Jon Bon Jovi waren zijn grote idolen van vroeger. Mede hierdoor heeft hij ook meer haarproducten dan zijn badkamerkast aan kan. 

Naast matrassen reinigen heeft hij ook nog eens zijn eigen keepersschool (www.keepersschoolhanssuiker.nl) en is hij keeperstrainer bij diverse Betaald Voetbal Organisaties en meerdere regio amateur clubs.

9
matras laten reinigen -Jeydea

Over Jeydea

Wat Gianni zegt over Jeydea

Jeydea is mijn kleine broertje, zoals bij alle prettige families kan ik altijd op hem rekenen! Jeydea vertoont veel van dezelfde symptomen in gedrag en persoonlijkheid. Alhoewel Jeydea niet constant op de voorgrond treedt. Hij is prettig in omgang, lief, houdt van humor en zit vol doorzettingsvermogen en toewijding. Alles wat hij doet wilt hij goed doen en belangrijkste van alles ontzettend betrouwbaar

Wij onderzochten los van elkaar of wij een succesvol bedrijf konden oprichten in de matrassenreiniging. Dit heeft wel plaatsgevonden in een tijdsbestek van drie jaar. Na al die tijd kwamen wij los van elkaar erachter dat we dit wilden. Het besluit om het geheel samen te doen is tot nu toe een van de beste beslissingen die ik gemaakt heb in het ondernemerschap!!!‘

Naast MatrasCleaners Kamperveen runt hij ook een webshop in CBD olie (www.cbdmiddelen.nl)”