Vlekverwijdering

Komt altijd na de inwendige dieptereiniging

Vlekken verwijderen uit je matras

Een ontbijtje op bed van je geliefde op Valentijnsdag, van je kinderen op moeder- of vaderdag. Of gewoon wanneer jij het verdient hebt op welk ander dag dan ook! 

Nu kun je het voorstellen dat er weleens vlekken komen op het matras. Vervelend, maar kan gebeuren. Meestal is het voor de hand liggend wat je meteen gaat doen, namelijk de vlek vochtig maken met vloeistof/zeep en wegschrobben. Wat wij hierin willen adviseren is: NIET DOEN!! Het probleem wordt dan groter

Aantal redenen wat foutieve handelingen zijn en waarom:

Experts uit de reinigingsindustrie zijn het erover eens dat de grootste schade veroorzaakt wordt door een foutieve eerste behandeling van de vlek. Deze zorgt er vaak voor dat de vlekken niet weggaan maar er juist dieper in trekken. Met water en zeep duurt het vaak dagen voordat het opdroogt.

Het gevolg hiervan is dat het zich dan in het matras vermengd met stof, huidschilfers, uitwerpselen etc. waardoor het matras alleen maar onaangenaam gaat ruiken, er schimmel en extremere vlekranden ontstaan.

Wat is dan de juiste methode om vlekken uit je matras te krijgen?

Na de inwendige dieptereiniging is het ook mogelijk om de vlekken uit jouw matras weg te krijgen. Dit doen wij doormiddel van een unieke methode die alle organische vlekken laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Denk hierbij aan:

Vlekken laten verwijderen

Hoe gaan wij te werk met het vlekverwijderingsmethode?

Onze vlekverwijderingsmethode bevatten geen chloormiddelen en er is hiervoor veel onderzoek gedaan naar wat wél de juiste methode is.

Na de inwendige reiniging wordt er een vlekverwijderingsvloeistof licht over het gehele matras verneveld. Hierdoor zal de vloeistof aan de oppervlakte van het matras blijven en relatief snel drogen.

Hierna activeren wij 420 ledlampen die wij na de verneveling boven het matras plaatsten. Hierdoor is het niet nodig om te wrijven over de vezels van het matras. De lampen activeren het vloeistof in combinatie met de poeder. De organische vlekken worden volledig opgelost binnen 12-24 uur.

MatrasCleaners-Kamperveen-Vlekverwijdering-LED-paneel-1200px

100% Biologisch afbreekbaar

Droogtijd slechts 24 uur

Veilig voor de vezels van jouw matras

Verwijdert alle soorten organische vlekken

Het resultaat van de vlekverwijdering

Vlekken uit matras

Voor de reiniging

Tijdens

Na de behandeling

Vlekken uit matras verwijderen

12 tot 24 na de reiniging