Geef uw gasten nog meer de nachtrust die zij waarderen

Voorsprong op de concurrent • Uitstekende klantenbinding • Til uw verblijf naar een hoger niveau

Weet dat u goed zit

Lost hygiëneprobleem op

Kostenbesparing

Uw gastverblijf naar een excellente niveau tillen?

Veel verschillende gasten slapen in hetzelfde bed. Dat zijn er al snel 150 per jaar. Sommige gasten zijn zeer hygiënisch, anderen wat minder. Ook zijn er regelmatig gasten met huidaandoeningen en urineverlies. Daarnaast vinden er in hotelbedden vele activiteiten plaats die tot proteïnerijk vochtverlies kunnen leiden. Al deze vervuiling belandt in het matras. Door regelmatig de matrassen te reinigen kun u uw gastenverblijf naar een nog hoger niveau tillen!

Als dat zo is dan helpt een regelmatige matrasreiniging om u te onderscheiden in hygiëne!

MatrasCleaners-Kamperveen-zakelijk(2)

Waarom een matrasreiniging voor het verblijf van mijn gasten?

De kamers in een accommodatie worden relatief kort gelucht, de temperatuur is structureel hoog en de badkamer zorgt voor extra hoge luchtvochtigheid. Verder zijn de bedden altijd opgemaakt, waardoor warmte en vochtigheid in het matras worden vastgehouden.

Matrasfabrikanten- en specialisten adviseren dat een matras na 5 jaar vervangen moet worden vanwege de te hoge concentratie aan allergenen stoffen!

“Als geen ander en vooral in de tijd waarin we nu leven weten wij hoe ontzettend belangrijk hygiëne is. Hierbij gaan wij de strijd aan met de oorzaak.”

De voordelen van periodieke matrasreinigingen:

5/5
"Als grootste verhuurmakelaar van Delft hebben wij te maken met veel verschillende matrassen in onze gemeubileerde woningen die wij regelmatig laten reinigen. Dit laten wij uitvoeren door MatrasCleaners Kamperveen. Wij zijn heel tevreden en blijven zeker gebruikmaken van hun diensten."
~ Oude Delft Makelaardij ~

Het is tijd om uw klanten een extra service te bieden en dit mogen ze weten ook!

1. Neem contact op

Neem snel & gemakkelijk contact met ons op.

2. Demonstratie reiniging

Wij komen langs en hierin kunt u met uw eigen ogen zien waarom reinigen zo belangrijk is.

3. Vervolgafspraak

Vervolgens komen wij langs en maken wij de matrassen grrondig schoon.

4. Treedt naar buiten met ons promotiemateriaal

Laat klanten weten dat ze gegarandeerd op een schoon matras slapen en geniet van de waardering op Booking.com en andere sites

Periodieke reiniging

Een matras kan na een jaar al een populatie hebben van 1 tot 2 miljoen huisstofmijten. Daarnaast bevat het een grote hoeveelheid huidschilfers, stof, bacteriën, schimmels, virussen en sporen. Het grootste bestanddeel van de vervuiling in een matras bestaat uit de uitwerpselen van de huisstofmijt. Dit komt doordat de huisstofmijt tijdens zijn leven 200 keer zijn eigen lichaamsgewicht aan ontlasting afscheidt in het matras. De gasten kunnen hier benauwdheid, huidjeuk of andere allergische klachten van krijgen. Daarom is het van belang om matrassen periodiek door MatrasCleaners Kamperveen te reinigen. Housekeeping kan de matrassen na de reiniging zelf onderhouden door het makkelijk te besproeien met onze spray. Zo reduceert het de huisstofmijten en geeft het een aangename frisse geur!

Matras laten reinigen - Gianni
MatrasCleaners-Kamperveen-zakelijk(3)

Verleng de levensduur van uw matrassen!

Om de 5 jaar een nieuw matras aanschaffen is echter niet nodig: 1 keer per jaar een matrasreiniging en 1x per maand de matrassen besproeien met ons anti huisstofmijt spray verlengt de levensduur van matrassen met 40% tot 100%. Bovendien bent u altijd verzekerd van een schoon en hygiënisch matras voor uw gasten.

Duurzaam en milieubewust

Daarnaast is reinigen sneller, goedkoper en makkelijker dan het vervangen van een nieuw matras die nog lekker ligt. U kunt uiten in uw marketing dat uw verblijf duurzaam en milieuvriendelijk bezig is. Er worden momenteel in Nederland en België jaarlijks 2,5 miljoen matrassen vernietigd. Met de inwendige reiniging en de vlekverwijdering gaat een matras tweemaal zo lang mee en halveren we de jaarlijkse matrassen afvalberg.

Geef uw gastverblijf dit cadeau, investeer in het welzijn van het bedrijf en uw gasten!

Vlekken verwijderen uit het matras

Na de inwendige reiniging is het ook mogelijk om de vlekken uit het matras weg te krijgen. Dit doen wij doormiddel van een unieke methode die alle organische vlekken laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Sommige gasten ontbijten weleens op bed en we kunnen ons voorstellen dat er wel wat ongelukken kunnen gebeuren.

Het resultaat van de vlekverwijdering

Vlekken uit matras

Voor de reiniging

Tijdens

Tijdens de reiniging

Vlekken uit matras verwijderen

Na de reiniging

Over de behandeling

De organische vlekken worden volledig opgelost binnen 12-24 uur. Na onze behandeling kan het de volgende dag alweer gebruiken!         

Sommige matrassen zijn kwalitatief in een uitstekende staat maar vlekken zorgen ervoor dat u het niet meer aan de gasten kan aanbieden.

MatrasCleaners Kamperveen kan alle organische vlekken veroorzaakt door transpiratie, urine, overige lichaamsvloeistoffen, koffie, thee en wijn verwijderen met een unieke methode. Biologisch afbreekbare vloeistof en activatiepoeder worden ter plaatse vermengd en aangebracht op het matras. Vervolgens activeert een LED paneel met 225 lampen een biologisch reinigingsproces.

Nadat de vloeistof is opgedroogd kan het matras direct gebruikt worden. Nabehandeling is niet noodzakelijk. De droogtijd van de vlekverwijdering is ongeveer 24 uur. Vlekverwijdering door onze methode is milieuvriendelijk, duurzaam en voordeliger dan het vervangen van het matras. Het kan toegepast worden op alle soorten matrassen, toppers en boxspring bodems.

zakelijk-foto-2

Ons promotiemateriaal ter beschikking

Nadat wij geweest zijn stellen wij aantal promotiemateriaal ter beschikking. Deze   gebruikt u voor optimale communicatie naar uw gasten, waaruit blijkt dat u als bedrijf bijzonder veel waarde hecht aan hun gezondheid en hygiëne.

Al met al goed voor het milieu, de gezondheid en de portemonnee.

Wij geven mensen, die hygiëne belangrijk vinden, een schone & gezonde nachtrust door hun vervuilde matrassen antibacterieel en -allergeen te reinigen

MatrasCleaners Kamperveen is onderdeel van MatrasCleaner Benelux, dé expert in matrashygiëne. Marktleider op het gebied van matrasreiniging en actief sinds 2005! De volgende organisaties maakten al gebruik van de diensten van MatrasCleaner: